Skip to main content

Reserveer hier uw rondleiding

Rondleidingen zijn mogelijk van maandag tot en met zaterdag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur. Zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Rondleiding en wijnproeverij

Maak kennis met Wijndomein De Boe op het schone Zeeuwse Walcheren. Een plek met een rijke historie gelegen in een prachtige groene omgeving. Wij leiden u graag rond op ons wijndomein en laten alle facetten van de wijnbouw de revue passeren. Aansluitend proeft u verschillende wijnen die door ons zijn gemaakte – wijnen die illustreren welke kant we op willen gaan. Tijdens de wijnproeverij serveren wij oa. Walcherse kazen en worst.

Een rondleiding met wijnproeverij is mogelijk vanaf 4 personen voor €17,50 per persoon en duurt circa 1,5 uur. Een bezoek brengen is het gehele jaar mogelijk en hiervoor kunt u een afspraak maken, zie daarvoor het antwoordformulier op deze pagina. 

Van begin mei tot eind september geven wij standaard elke zaterdagmiddag om 13.30 uur een rondleiding met aansluitend een wijnproeverij. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@wijndomeindeboe.nl. De rest van het jaar doen wij ook gewoon rondleidingen, maar dan op aanvraag.